PIZZERIA-CAFETARIA EMMI'S

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3577 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria-Cafetaria Emmi's. Meer weten? Ontdek meer

16 apr 2024 om 21:22 Na een misverstand met de bezorging, is het eten goed bezorgd. Super behulpzaam personeel dat graag meedenkt aan een oplossing. Het eten zelf is ook van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!
6 apr 2024 om 7:14 Snel en lekker!
6 apr 2024 om 3:43 Grote hamburger nog half rauw vanbinnen, maar aangebrand van buiten! Niet goed gegaard,laatste deel moeten weggooien,wil niet ziek worden! Vlees moeten weggooien echt erg. Vooral voor het dier. Ik wacht liever iets langer voor kwaliteit. Kwaliteit.
27 mrt 2024 om 22:47 Altijd erg lekkere en warm bezorgde pizza's. Bij de vorige bestelling was de baklava vergeten, maar deze werd netjes nageleverd nadat we dit hadden gemeld. Ik zal hier zeker nog vaker gaan bestellen.
21 mrt 2024 om 19:34 Erg lekker vriendelijke bezorger
17 mrt 2024 om 20:33 Mijn bestelling was een half uur te laat, ik kreeg een kipcorn in plaats van een viandel en mijn frietbakje was nog niet half gevuld, echt niet netjes!
15 mrt 2024 om 20:52 Snel, warm, lekker! Top!
12 mrt 2024 om 18:56 Eten is goed. Bezorger was zeer onbeschoft. In plaats van netjes te vragen of ik naar beneden wil komen om mijn bestelling op te halen, belde hij aan en werd boos dat ik de telefoon niet op had genomen om naar beneden te komen. Bestel niet meer…..
8 mrt 2024 om 10:10 Ik heb hier al vaker besteld en ik ben nog nooit ontevreden geweest! Ik bestel hier altijd speciaal voor de kapsalon, daar doen ze dan chilisaus bij en die combinatie is echt heerlijk!!
17 feb 2024 om 18:55 Alles deze keer warm ontvangen. Een paar frietjes waren vers en lekker. De rest was meermaals gebakken en dat was niet smakelijk. Ik heb het weggegooid, dit kan je zo niet verkopen. Satesaus was lekker pittig en de snacks waren prima.
9 feb 2024 om 22:51 Eten was lauw en doner zat weinig smaak aan
7 feb 2024 om 10:10 Niet zo smaakvol deze pizza, wel lekker warm en vers